tisdag 8 november 2016

Årsmöte 20/10-2016

Protokoll från Fågelfors Föräldraföreningens årsmöte
Datum 20/10-2016

Närvarande: Clara Ingvarsson, Karolin Reinholz, Malin Andersson, Eva Karlsson, Melanie Dubberke, Malin Nilsson, Jennie Ottosson, Marlies Lohbusch, Claudia Mai.

Till mötesordförande utses Clara Ingvarsson. Till mötessekreterare utses Malin Andersson.
Clara går igenom verksamhetsberättelsen.
Clara kommer att vara den som uppdaterar bloggen med aktiviteter och lägger in protokollen från mötena.
Karoline Reinholz redovisar ekonomin på mötet och den ser bra ut. Det är få familjer som betalar medlemsavgiften till föreningen men alla kan delta i våra aktiviteter. Vi måste hitta ett sätt att bättre nå ut så fler betalar medlemsavgiften. Alla får fundera på ett sätt som man tror kan fungera bättre än de vi gjort innan att lägga kuvert med uppgifterna vart man betalar och pris på hyllorna till alla barn på förskolan och skolan. Ett färdigt inbetalningskort kan vara ett bättre alternativ. Vi tycker att det är viktigt att förskolan och skolan ska fortsätta få pengar till att göra saker.

Val av styrelsen:
Ordförande: Clara Ingvarsson
Kassör: Karoline Reinholz
Sekreterare: Malin Andersson
Styrelseledamot: Ewa Karlsson
Styrelseledmot: Melanie Dubberke
Styrelseledamot: Malin Nilsson
Styrelseledamot: Jennie Ottosson
Styrelseledamot: Marlies Lohbusch
Styrelseledamot: Claudia Mai

Vi vill ha en julpyssel kväll och datum för det blir torsdag den 8 december klockan 17.30. Vi köper lussekatter och bullar till fikat. Vi delar ut lappar med information om pysselkvällen två veckor innan och sätter upp en lapp på förskolan och en lapp i skolan. Vi i styrelsen ses klockan 17.00 och förbereder. Vi kan hjälpas åt att spara toarullar, syltburkar och annat som kan vara roligt att göra pyssel med. Jennie ska kolla i Gekås om det finns bra pysselsaker där.


Nästa möte 24/11-16 klockan 18.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar