Styrelsemöte 12 oktober 2017

Mötesprotokoll 12/10-2017

Närvarande: Ewa, Malin, Malin och Clara.

Årsmöte 8/11 kl 18.00. Vi ses klockan 17.45. Malin bakar till fikat. Det ska delas ut brev till alla barn med medlemsavgifter samt ett informationsblad om vad vi gör. Clara kollar med Melanie om hon kan göra breven. Det ska delas ut så fort som möjligt eftersom inbjudan till årsmötet ska finnas med där. Clara skriver en verksamhetsberättelse.

Vi har bestämt att anordna en Hallowenfest. Den 2 november mellan klockan 18.00-20.00. Vi som anordnar ses klockan 17.00. Det kommer att finnas ansiktsmålning för de som vill. Det blir som ett disco med utklädnad. Vi anordnar hallowenfesten för åkurs 0-6an. Vi gör iordning och förbereder popcorn, chips och godispåsar hemma. Malin och Ewa gör iordning påsar med popcorn, Malin tar med påsar med chips. Clara tar med godispåsar. Caroline handlar festis. Cirka 50 personer kan vi räkna med när vi förbereder. Musik: Caroline har i uppdrag att kolla om vi kan låna. Ljus: Vi kan ta med hemifrån de som man har. Discokulor, glitterkulor, ljusslingor eller annan belysning som passar. Clara gör lappar till discot och hänger upp dem.

Vi måste ta reda på om det finns försäkringar som täcker när vi anordnar fritidsgården samt om det händer något vi andra aktiviteter vi har. Ska vi teckna försäkringar på medlemmar eller täcker försäkringen man har privat eller skolförsäkringen. Vi måste ta reda på vad som gäller.

Fritidsgården: Det är många barn som kommer och många viljor. Hur ska vi kunna styra upp det på ett bra sätt. Vi kan hitta på lekar och aktiviteter under kvällarna på fritidsgården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar