Styrelsemöte 16 januari 2020

 

Styrelsemöte 16 januari 2020

Fågelfors föräldraförening

 

Närvarande: Clara Ingvarsson, Sandra Persson, Marlies Lohbusch, Sofia Nyholm, Jennie Ottosson, Karolin Reinholz, Sandra Svensson, Malin Aronsson

-        Vi skänkte 800 kr till skolans julpyssel

-        Julpysselkvällen gick bra.

-        Sandro Dubberke har betalat tillbaka pengarna som vi skänkte honom för att han skulle bygga en lekstuga, men som inte har blivit av.

-        Julgransraskningen gick bra.

-        Vi fick ett stipendie på 10 000 kr från kommunen för att vi är ”årets förening”. Vi blev bjudna på kommunens julbord och fick då ta emot stipendiet. Vi var 3 st som var på julbordet. Oskarshamnstidningen skrev om oss.

-        Vad ska vi göra för stipendiet? Förslag är att åka till Liseberg den 16/5 med skolans och förskolans barn + föräldrar. Först till kvarn! Clara kollar pris för bussresa. Jennie kollar pris inträde, åkband osv.

-        Fritidsgården börjar v.9. Clara gör schemat. Vi kollar upp vilka föräldrar som kan vilken dag.

-        Vad ska vi göra på nationaldagen? Uppträdande, teater etc? Vi funderar och kollar lite på vad som finns. Samhällsföreningen har bett oss kolla upp detta.

-        Ska vi hitta på något på sportlovet? Förslag är skridskoresa till Målilla den 16/2 där vi bjuder alla på korv och bröd. ”Känga” gm Jägareförbundet har hört av sig och vill ha en pysselkväll med djur och natur som tema. Det blir den 19/2 i PRO.

-        Nästa möte 18/2 kl.18.00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar