Styrelsemöte 17 september 2019


Styrelsemöte 17/9-2019

Närvarande:
Clara, Malin N, Jennie, Karolin, Eva, Sandra P och Sandra S.

- Fritidsgården: schemat är klart och Clara delar ut det.
Vi ska ta närvaro på alla barn som kommer till fritidsgården. Klasslistor i en pärm förvaras i fritidsköket. Eva fixar klasslistor och pärm. Barnen får endast vistas inne på fritidsgården, inget spring ute. Det blir alldeles för svårt för vakterna att hålla koll om några är ute. Detta framför vi till alla föräldrar i facebook-gruppen och på vaktschemat.
Dessa nya regler har tillkommit ur säkerhetssynpunkt.

- Vi anordnar Halloweendisco på höstlovet den 1/11. Åk.0-2 kl.18-19.30 och åk.3-6 kl.20-21.30. Vi samlas kl.17 och förbereder.
Popcorn: malin och jennie
Godis: Eva
Frukt: Karolin (och marlies)
Dricka: Karolin
Musikanläggning: Eva
Lampor: Jennie
Dekoration och popcornkartonger: sandra S
Lappar och FB: Clara

- Årsmöte 29/10 kl.18. Vi skippar att dela ut kuvert att lägga medlemsavgiften i. Istället delar vi ut infoblad till alla barn med vårt swishnummer (alternativt kan man betala kontant till Karolin). Vi delar även ut info om vad vi gör i föreningen och om vår renovering (kom och titta!!)  och inbjudan till halloweendiscot. Medlemsavgiften 130 kr/familj kvarstår. Karolin köper fikabröd och vi brygger kaffe på plats.

- Clara kollar med kommunen om vi kan få högre bidrag.

- Clara kollar med Innehåll om de vill komma och göra ett reportage om fritidsgården och vår nyrenoverade lokal. Vi passar då på att tacka de företag som sponsrade oss.

- Eva och Karolin sätter upp tavlorna i vårt rum.

- Nästa möte blir årsmötet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar