Styrelsemöte 2016-11-24

PROTOKOLL FRÅN FÅGELFORS FÖRÄLDRAFÖRENINGENS MÖTE 2016-11-24 KL. 18
Närvarande: Clara, Ewa, Claudia, Jennie och Malin N
                
-        Lappar till Julpysselkvällen den 8/12 är utdelade och uppsatta på skolan.
Jennie har köpt lite pysselgrejer på Gekås Ullared och Ewa kompletterar med att köpa 2 st pyssellådor på Rusta för 199:- st, kulor och tomtetillbehör som t.ex. något att gör luva av. Clara fixar julmusik till kvällen.
Vi träffas kl. 17 för att förbereda.
-        Lapp är uppsatt att fritidsgården är inställt 6/12
-        Rektorn på skolan vill att vi lämnar tillbaka nyckeln till förrådet i gympasalen. Karoline har därför köpt in bollar och klubbor till fritidsgården. Målen som finns får vi använda. Vi kan använda ett skåp i tjejernas omklädningsrum med hänglås till för att förvara sakerna.
-        Vi ger även i år pengar till skolans julpysseldag och även ett bidrag till förskolans verksamhet. Karoline undersöker hur mycket pengar som dom kan tänkas behöva.
-        Vi köper julpresent till lärarna på skolan och personalen på förskolan från barn och föräldrar genom Föräldraföreningen.
-        Julgransraskning tillsammans med Samhällsföreningen? Jennie kollar datum och om vi ska vara med och hjälpa till som vi brukar.
-        Avslutning för fritidsgården blir i samband med julpysselkvällen. Nytt datum när vi kör igång nästa år beslutas på första mötet i januari 2017.
-        Nästa möte tar vi i samband med julpysselkvällen 8/12 kl. 17, då vi bla stämmer av lite ang. julgransraskning mm.  


Protokoll skrivet av Malin Nilsson, tillfällig sekreterare för kvällen möte.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar